Student Identification

To improve the safety and security for everyone in the building, I am asking that all students begin wearing their school ID’s on the lanyards that were provided. If your child needs a new ID card, there are forms in the cafeteria they can fill out for a replacement. Many students already wear their ID’s everyday, but we need one hundred percent. All students should be wearing their ID’s beginning Monday, February 3, 2020.

Para mejorar la seguridad de todos en el edificio, les pido a todos los estudiantes que comiencen a usar sus identificaciones escolares en las cintas que se proporcionaron. Si su hijo necesita una nueva tarjeta de identificación, hay formularios en la cafetería que pueden completar para reemplazarlos. Muchos estudiantes ya usan sus identificaciones todos los días, pero necesitamos cien por ciento. Todos los estudiantes deben llevar su identificación a partir del lunes 3 de febrero de 2020.

বিল্ডিংয়ের প্রত্যেকের জন্য সুরক্ষা এবং সুরক্ষা উন্নত করতে, আমি জিজ্ঞাসা করছি যে সমস্ত ছাত্র তাদের দেওয়া স্কুল আইডির যে আড়াইটাগুলি সরবরাহ করা হয়েছিল তা পরতে শুরু করুন। আপনার সন্তানের যদি নতুন আইডি কার্ডের প্রয়োজন হয় তবে ক্যাফেটেরিয়ায় এমন ফর্ম রয়েছে যা তারা প্রতিস্থাপনের জন্য পূরণ করতে পারেন। অনেক শিক্ষার্থী ইতিমধ্যে তাদের আইডির প্রতিদিন পরেন তবে আমাদের একশ শতাংশ প্রয়োজন। সমস্ত ছাত্র তাদের আইডির শুরুটি সোমবার, ফেব্রুয়ারী 3, 2020 এ পরা উচিত।

Pou amelyore sekirite ak sekirite pou tout moun nan bilding lan, mwen mande pou tout elèv kòmanse mete ID lekòl yo sou kolye yo te bay yo. Si pitit ou a bezwen yon nouvo kat idantifikasyon, gen fòm nan kafeterya a yo ka ranpli pou yon ranplasman. Anpil elèv deja mete ID yo nan chak jou, men nou bezwen yon santèn pousan. Tout elèv yo ta dwe mete ID yo nan kòmansman Lendi, 3 fevriye, 2020.

لتحسين السلامة والأمن للجميع في المبنى ، أطلب من جميع الطلاب البدء في ارتداء بطاقات هوية مدرستهم على الحبل الذي تم توفيره. إذا كان طفلك بحاجة إلى بطاقة هوية جديدة ، فهناك نماذج في الكافيتريا يمكنهم ملءها لاستبدالها. يرتدي العديد من الطلاب بالفعل بطاقاتهم الشخصية كل يوم ، لكننا نحتاج إلى مائة بالمائة. يجب أن يرتدي جميع الطلاب بطاقة الهوية الخاصة بهم ابتداءً من الاثنين 3 فبراير 2020.